lørdag 12. juni 2010

Tavla sprakk, Mikkel skvatt...

...Ikke denne gangen!

Et forferdelig vær ute. Sterk vind og regn. Føler nesten litt med de som er ute og sykler Nordsjørittet her på Jæren... ;)

Med stygt vær er det godt å kose seg inne, og storebror og jeg har laga ei tavle til å henge opp på rommet hans. Skulle egentlig montere på knagger nederst på tavla som han kunne henge caps, leker og diverse på. Desverre var skruene som hørte til knaggene for korte, så jeg måtte komme opp med noe annet. Borte da hull, tredde strikk gjennom og tredde perler på strikken. Så kan han henge opp ting likevel. Ser at det kunne også vært kult og hatt perler rundt hele lerretet. Får gjøre det neste gang! ;)

 

4 kommentarer:

 1. den var fin! kjekt å lage sjøl. hva slags treplate brukte du?

  SvarSlett
 2. Takk for tilbakemelding! Jeg har bare kjøpt et litt kraftig lerret på Clas Ohlson, malte det to ganger med tavlemaling og borret gjennom lerret og treramma som er på. Veldig enkelt! ;)

  SvarSlett
 3. Kjempesøt tavle! -Og veldig god idé med perlene nederst!

  SvarSlett
 4. Heisan!
  Superfin tavle med perler! Jeg elsker tavler, men er nok yrkesskadd her. Min store sorg er at vi nå nesten bare har whiteboard i klasserommene der jeg jobber. Jeg elsker gamle, gode tavler.
  Også denne gladtavlen!
  Ha en fin dag!
  Klem fra kaspara

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren du legger igjen. Den verdsettes høyt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails