søndag 5. desember 2010

Julefotografering og pakke i posten.

 Her har det vært en travel helg.

Leige av fotostudio til julefotografering....som ikke ble av det vellykkede slaget for å si det sånn. Med en form som hanglet og pottetett i huet er ikke dette det smarteste jeg har prøvd meg på.
Midt i sovetiden til Vesla skulle vi prøve å få ungene til å sitte i ro i et par sekund  slik at vi skulle få tatt et bilde av de ilag (vi jobbet iherdig i en time med dette). Det varte kanskje i et nanosekund at de satt ilag...ja litt overdrivelse der, men likevel. Jeg trodde da jeg var smart og blåste opp et par ballonger. Full krig og krabbing ut av fokus for å ta ballongene og stappe mest mulig av den inn i munnen slik at den til slutt sprakk. Trøtte øyne, skrik og skrål kan vel det lettest summerest opp med. Storebror poserte likevel stort sett velvillig med det faste påklistrede, mest unaturlige smilet han tror han må ha på bilde. Når vi endelig fikk de til å sitte sammen lenge nok til at vi fikk stille skarpt, fant vesla ut at hårbøylen passet bedre som en tannreguleringsbøyle enn på hodet. 
Go gang....jeg har lært!
Går til fotograf neste gang.


Ellers har min kjære bror gjort kjelleren ferdig! Jippi!
Hans søte, snille kone har ryddet huset, alt mens vi var på fotografering og litt julegaveshopping. Tusen hjertelig takk! Varmer langt inn i hjerterota!

 Ellers har vi bakt pepperkaker og kost oss i dag, og når jeg gikk for å hente posten i dag (som jeg ikke fikk gjort i går). Fant jeg en pakke.
Fra herligste Namaste bak bloggen Kreativ impulsiv.
Den dama er bare skjønn og har en egen julekalender som hun sender vekk gaver til de heldige vinnerne blandt deltagerne.  
Tusen takk kjære snille du!
En herlig boks fra Rice men søte nissejenter oppi. 


Så må vi jo trekke vinneren av blogglotteriet fra Sam og Sofie sin julekalender.


Random.org mente at vinneren skulle være nr. 13
Vinneren ble Ingrid som skrev dette:
Denne må jeg delta på. :)
Jeg ser de har skinnluer. Vi hadde en skinnlue (riktignok semsket), og den var gull verdt i dette kalde været. Dessverre har vi mistet den, men nå vet jeg i hvert fall at de har på Sam&Sofie om vi vil kjøpe en ny en.

Gratulerer Ingrid!
Send meg en mail med navn og adresse,
så kommer premien i en postkasse nær deg ;) 

Puh, enda et langt innlegg fra min kant.
Bær over med meg!
Ha en finfin søndag!

7 kommentarer:

 1. Kjenner meg veldig igjen i fotograferingsituasjonen:-) Me har prøvd hardt og lenge, så nå har eg bare måtte innse at det blir et julekort der ingen ser i kamera men like godt hver sin vei:-) Sånn blir det vel med småtroll i hus...

  SvarSlett
 2. Ha ha ser meg sjøl igjen i den situasjonen. Gjær dæ enkelt heima neste gong, blir sikkert liga gode bilde av det;-) Gratla med gevinst;-)

  SvarSlett
 3. Godt det ikke bare er vi som sleit litt med julekortfotograferingen:)
  Det er ikke så lett å få ungene til å forstå at til mer de tuller til lengre tid tar det...
  Jeg har flere ganger gått i fella med love å kjøpe en leke eller noe godteri etterpå. Da er jo slaget tapt - resten av tiden er bare et evig mas om når vi er ferdige:)
  Men noen bra bilder fikk dere sikkert!
  Ved første øyekast var det ingen spesielt gode hos oss, men etter å sett gjennom flere ganger og redigert litt, fikk jeg likevel til et julekort.
  I dag fikk vi de levert, og syntes de var riktig så fine:)

  Heldige dere er som har så snille mennesker rundt dere!
  Må være deilig å være ferdige med kjelleren!

  Klem!

  SvarSlett
 4. Hei på dæi!
  Ja den fotograferinga går sjelden som man har tenkt sæi, men e jo nesten det som e litt gøy også.Kan få mange herlige bilder da:)
  Og du for en snill bror du har da! SÅ heldig dåkker e som har så snille folk som hjelpe til! Kan ikke sende de over her da? Kan ikke sende de over her da? hehe:D
  Heldige dæi som fikk så fin pakke av namaste! Snille dama der asså!

  SvarSlett
 5. Fotografering e ikkje alltid så lett nei :o)
  Særlig ikkje under så ugunstige forhold ;o)

  Heldige du som har fått så god hjelp med kjeller og rydding da! Eg har jo fått så møkje hjelp sjøl i det sista, så eg kjenne godt den uhyre gode følelsen der.

  Fine bilder du hadde tatt av den litle overraskelsen min og da.
  Og lange innlegg klage ikkje eg øve jaffal.
  Du e goood snuppa!

  SvarSlett
 6. hehe, søte vesla :) Og søte Namaste da! Så koselig gjort :)

  SvarSlett
 7. Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg!! Skjønner fotograferingen ble litt tålmodighetsprøve, men her fikk det vertfall meg i smilehumør;) Bildet av vesla er jo SÅ herlig.. Forteller ALT tenker jeg..

  Ha ei fin førjulstid, klem

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren du legger igjen. Den verdsettes høyt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails