søndag 10. oktober 2010

Tv, krig og fred å sånn...

Hva gjør dere med tv og ledninger?
Tv er jo ikke det fineste i huset,
heller ikke dvdspillere, altibox/rikstvboks osv.

  
Vi har gåttt til innkjøp av ny tv i stua.
Ble mye bedre, da den er mindre enn den forrige,  den er mye tynnere (LED) og bygger ikke så mye ut fra veggen. Under tv'en har vi Lack hylle fra Ikea der vi har tredd ledningene i hulrommet inni hylla og bort til kontakten. Helt greit, men ideelt sett kunne alle ledningene gått i veggen, og tven kunne vært skjult en lur plass, der den ved et enkelt trykk hadde dukket opp når du trengte den.
  
Her altså en en utfordring fra meg:
Vis meg din løsning med tv, mediabokser og anlegg.

eller
Kanskje du er en av de som klarer deg uten slikt? 

Må bare ta med et bilde av den fantastiske solnedgangen vi har hatt her i kveld.


(ser jeg etterhvert trenger ekstern blits, stativ og mer kamerautstyr.)  

Ha en riktig så fin søndag, med eller uten tv.

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med ny, tynn TV! :)

  Her hos oss står dessverre alt framme... Og alt er synlig. Meeen...! Jeg har gjort noe lurt med ledningene, da... Jeg tok en gammel eske (med lokk) som jeg klippet hakk i sidene på, sånn at lokket går på selv om det går ledninger inn og utav den. Altså... Skjøteledninger/fleruttak ligger kveila sammen oppi en eske (som er kledd med innpakningspapir) og slengt under skapet. Da synes ingen ledninger under skapet - og det blir faktisk også mindre støv. Hvertfall mindre synlig støv ;)
  Har gjort det samme under skrivebordene også, sånn at alle PC-/skjøteledninger ligger oppi. Men det er viktig å huske på at ledninger med sånn "boks" på (sånne som laptoper har, f.eks) ikke kan ligge i eske, for de kan bli varme. Så selve disse "boksene" ligger utenfor eskene.
  Huff, dette ble rotete forklart. Kanskje jeg skal få tatt bilde av det en gang?

  Ha en herlig kveld! :)

  SvarSlett
 2. Gratulera med ny TV!!!
  Eg har av den gamle, tjukke, sorten, så ledninger ner langs vegen e dessverre ikkje nåke problem her. Vurdere å dunke hadt i TVen så den dette i golvet, for då må eg liksom ha ny :o)

  Syns forresten at den nye headeren din e fin eg. Den gamle var jo og fin, men det e jo kjekt med forandring av og te :o)

  Ha ein fiiiiiiiiiiin søndagskveld snupps!

  SvarSlett
 3. Her står det fremme...men så har vi bare en bitte liten tv, da. Planen er etterhvert ny tv, som skal stå inni et fint skap. Sånn at man slipper å se den, når man ikke skal se på den ;)
  Ledninger er et salig kaos her også, desverre. Jeg så en gang en søt, tovet mus, som var til å ha kabler oppi. Husker ikke hvor..

  Ha en fin søndagskveld!

  SvarSlett
 4. I "det gamla huset" hadde eg satt sammen 3 stk badeskap på 60 cm bredde og 50 cm høyde. Dei hang på veggen. La ei eikeplata oppå. Så.... inni skapene så hadde eg alle dei dekoderane og sånn. Hadde ingen håndtak på dørene, kun push open. I vårt tilfelle så tenkte me på detta når veggen va nede, så me lagde et hull bak tv, trakk ledningane inni der og ut inni skapet, der me hadde lagt stikkontakter osv.
  Blei kjempe fin løsning. Og me komme te å gjør det samma i det nya huset o.
  Veldig greit å lokka dørene og ikkje se noen ledningar eller dekoderar :-)
  Ska se om eg finne et bilde eg kan senda te deg :-)

  Ha ein fin kveld :-)

  SvarSlett
 5. Dette er stativet jeg kjøpte! 1695,-
  Benro Aluminiumstativ A-550EX KIT
  Komplett sett m/HD-28 3-veis hode

  Signe

  SvarSlett
 6. Vi har en list med ledningene i:) Kurs med meg...nei jeg er nok ikke så flink.Setter jo bare noen blomster på bordet:) Men takk for oppmuntrende ord:)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren du legger igjen. Den verdsettes høyt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails