torsdag 2. desember 2010

Barnslig julepynt.

De små lager den herligste pynten (og den rareste). 
Det er kjekt å se gleden til Storebror når vi finner frem noe av pynten han har laget tidligere. 
Han jublet, sprang opp på rommet sitt og satte den rett i vinduskarmen.
Jeg selv måtte prøve å skjule latteren av en slags dorullengel med en krøllete dott mitt på toppen av det rødtusjete hodet. 

Har du lite julepynt, så er det jo bare til å lage den selv.
Eller å få barna til å lage den. (Barnearbeid....) 

 Jeg innrømmer glatt at dette julehjertet er perlet av meg og ikke storebror, men vi kan jo late som om det er perlet av små søte barnehender...

Ellers kom Storebror hjem fra barnehagen med en liten nydelig engel laget av gullsprayet pasta. Synes den var fin og festlig på en gang. Det festlige var at storebror hadde festet tråden rundt halsen på engelen, så den hang litt på halv åtte. En blødrød tråd rundt halsen på en engel så en smule groteskt ut, så jeg tenkte jeg skulle finne en annen løsning...er vel lov å fikse sånn littegrann på det ungene har laget? 


Har du noen gang gjømt vekk det ungene har laget, eller fikset litt på det? 
I så fall...tørr du innrømme det? ;)
 

3 kommentarer:

 1. får du Martin te å perla noge?

  mvh
  KU

  SvarSlett
 2. det perla hjertet er søtt:)Barnas julepynt har aldri blitt pimpa opp her i huset. hadde jeg gjort det, hadde jeg glatt innrømmet det:) Produktene har ikke alltid fått hedersplassen i stua, det må innrømmes. Men det er da ikke plass til alt når man har 3 barn som lager ting:)
  Har ennå mange av nissene og pastaenglene de laga i barnehagen:)
  La engelen henge i blodrød tråd, storebror tenker ikke sånn. Så søt han er, synes jeg ser ham løpe gledesstrålende opp på rommet med dorullnissen. (ikke at jeg har sett ham på ordentlig altså)

  Fredagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 3. Nå er sønnen min litt liten til å lage pynt ;) Men husker da min 8 år yngre bror kom drassende hjem med pynt han hadde laget. Noe som ikke jeg syns var så vakkert og lurte han til å henge kulene og pynten han laget langt ned og bak på juletreet...hehe.

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren du legger igjen. Den verdsettes høyt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails