fredag 10. desember 2010

Retroliker?

Jeg lærer stadig noe nytt.
I dag har jeg lært at jeg ikke var fullt så glad i det retro som jeg trodde...
Det ble litt for mye, rett og slett.

Mannen sier det minner om kjelleren på bedehuset.
Jeg kjenner at han ikke er så helt på jordet i den sammenligningen.
Jeg digger jo egentlig sofaen, og lurer på om jeg skal beholde 2-seteren til å ha for seg selv, 
men hele gruppen med bordet og alt litt for voldsomt for min smak. 
Jeg vet jeg ikke klarer å style det og innrede sånn at det blir kult og ikke følelsen av å komme inn i en kjeller fra 60-tallet. 
Vet mange andre er flinke til det her og til å gjøre det kult, 
så derfor lurer jeg på om noen er interesserte...
Hva synes dere? 

8 kommentarer:

 1. er nok enig med mannen din:) Salongen er superfin, men man skal være utrolig kreativ for at det ikke blir kjedelig:) Blir liksom litt "over the top" på en måte:)
  Er retroliker altså:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Haha:) Morsom kommentar fra mannen din da:)
  Kanskje litt mye med alt, ja:)
  Selv om jeg nok tror at du kunne fått det til slik at det så bra ut!:)

  Se innom meg, ligger noe til deg der!:)

  SvarSlett
 3. Jeg ville fjernet to-seteren og satt de to stolene ovenfor 3-seteren. Kanskje bordet skulle blitt malt? Muligens galskap å foreslå det, men jeg ville vurdert det. Og så ville jeg kanskje flesket til med en humoristisk lampe, noen puter/tepper i gøyale farger som bryter litt med bedehus-looken. Jeg er sikker på at du får det kjempefint i kjellerstuen din til slutt. Fin lørdagskveld til deg!

  SvarSlett
 4. Hmm, jeg er enig. Èn sofa haddenok vært mer enn nok :)

  Takk for koselig kommentar hos meg!
  Jeg maler settekassene. Har prøvd å spraye, men får det ikke særlig jevnt. Burde kanskje prøvd ut forskjellige sprayer, for å finne ut om det er bedre med en annen.. Det tar nemlig TID å male, i hvertfall en time per strøk, og noen ganger trenger man tre stk! Men det er gøy også da!!!

  Klem fra Stine

  SvarSlett
 5. Tror også at kanskje den minste sofaen samt stolene er nok. Rimelig kul fasong da, er sikker på at med din kreativitet så blir resultatet helt smashing;-)

  SvarSlett
 6. Utrolig kul sofa. Men, som nevnt, noe overkill med alt, hva med kun stolene og bordet. Sette det sammen med en nøytral sofa, men rene linjer?

  Eller, motsatt, tre seteren sammen med noen andre stoler? Bordet må du iallefall beholde, har ett likt selv og det er bare elskbart!

  (ps: si ifra om noe skal selges, liker fargene!!)
  Ha en fin helg,
  Hege

  SvarSlett
 7. Bytt ut bordet med et helt nytt moderne (kanskje helt hvitt?). Og dropp 3 seteren. Hadde ikkje trudd du sko få interiørkommentarer av meg? :)

  SvarSlett
 8. Jeg synes det var en retro-stilig sofa, i fine farger. Bordet ser og veldig fint ut. Men ja, kanskje det blir litt "overkill" med alt sammen - sånn sammen iallfall. Men jeg hadde hatt store problemer med å "kaste" noe av det selv. Prøv med litt forskjellige løsninger, bord og stoler, bare sofa med et annet bord, og alle mulige muligheter før du bestemmer deg.

  Men mannen din sin kommentar fikk meg til å humre og tenke tilbake på kjelleren på bedehuset hjemme - der var litt mer hyttefølelse.

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren du legger igjen. Den verdsettes høyt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails