onsdag 20. januar 2010

Vi maler og vi maler og det blir så fint og flott....tja!

Kjenner så mange som er så flinke til å male. Så synes jeg det er kjekt. Men, og det er et stort MEN! JEG FÅR DET IKKE TIL!! Argh! alt blir bare rot og tull. Så såg jeg bildene til en kollega av meg. Hun maler flotte barnebilder med strektegninger med rim og regler skrevet som ramme. Så jeg ble litt inspirert, stjal noen idèer, så satte jeg i gang. Prøvde meg også på noe abstrakt, men ble mindre bra. Ja ja det kan bare gå en veg...oppover...se og bedøm selv. =)4 kommentarer:

 1. Syntes de var flotte, jeg! Og så gøy med noe man har laget selv!
  Regner med kollegaen din bor på ålgård (eller er det figgjo)? Har sett bilder hun har laget, og de er jo kjempefine! Har tenkt meg innom henne neste gang jeg er i det området. Har veldig lyst på et slikt bilde til lekerommet:)

  SvarSlett
 2. Ja hun bor på Ålgård. Tror de skal åpne et galleri der etterhvert hun og noen andre. Hun maler flotte bilder, så er de ikke så dyre heller. Storebror har et slikt bilde på rommet sitt. Jeg har ikke turt å henge opp noen av de jeg har malt enda. Tror nok de får bli der de er foreløpig. =)

  SvarSlett
 3. Så flink du er Eline. Dette må du fortsette med.Får lyst å begynne å sy igjen jeg også,og så de bildene da..De må du henge opp. Du har jo noe å slekte på da:). Du er heldig som har søstra mi til mor..:) Gleder meg til å komme å besøke dere etterhvert.

  SvarSlett
 4. Tusen takk Tante! Du e hjertelig velkommen på besøk!

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren du legger igjen. Den verdsettes høyt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails