onsdag 19. mai 2010

Hvor blir det av den etterlengtede terrassen?

Utålodig? Jeg? Næææ! Hage møbler er kjøpt inn, blomsterjord og blomsterkasser likeså. Nå mangler vi bare det viktigste, nemlig terrassen. Kanskje en heller skulle tatt det i motsatt rekkefølge...ja, kanskje det.

Vi hentet og kjøpte hagemøbler som var bestilt i går. I dag klarte jeg ikke vente til mannen kom hjem, så jeg pakket ut,  monterte litt, og bar på "plass" bare for å se hvordan det kan bli.


Joda, kan nok bli bra med en terrasse...
Ville helst hatt hjørnesofa, men likte så godt dette settet i lys rotting, og til en overkommelig pris, så da måtte jeg velge...

Plasseringen er ikke sikkert bli sånn, jeg bare lempet de opp "raskt og gale", bildene er ikke de beste tatt i motlys nå i kveld.

Hva gjør dere forresten med hærskaren av puter?
Jeg er ikke så fan av de putekassene i plastikk som man får i butikken! Uansett så må man vel ha minst to slike med så mange og store puter!?

Kanskje neste prosjekt blir å snekre en benk med oppbevaring? Hmm...
Noen andre tips? Hva gjør dere?

8 kommentarer:

 1. Så fint det blir! Møblene så herlig comfy ut. Synes huset ditt ser utrolig flott ut også. Heldige du med selvbygget hus, det er drømmen min en gang i fremtiden ;-) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Jeg har ikke noen god løsning til deg, men må si jeg likte de møblene fantastisk godt. Gøy å se at de finnes i litt lysere materiale, har bare sett de mørke, som også er lekre. Blir spennende å se hvordan det blir når terrassen kommer på plass :)

  SvarSlett
 3. Superflotte hagemøbler!!!
  Dere kommer til å få det råflott på terrassen! Og den kommer nok:) Men jeg forstår hva du mener. Er også en utolmodig sjel:)
  Muligens derfor mannen så vidt har slukt middagen de siste to dagene, før han har gått ut og skrudd terrassebord resten av kvelden:)
  "Vi" holder på med den andre nå. Og det tar jo ikke så lang tid når man bare har kommet i gang! Du får ringe og bestille materialer, så har han ikke noe valg:) Når alt ligger klart må man liskom bare begynne!:)

  SvarSlett
 4. Ja det er rett før jeg vurderer treterrasse. Planen er å støpe i betong, og forskalingen er lagt, så vi venter bare på han som skal gjøre jobben og betongen.

  SvarSlett
 5. Flotte utemøbler! Og det å ta ting i rett rekkefølge e oppskrytt ;)

  SvarSlett
 6. Så fint det blir! Jeg har dessverre ingen hagemøbelputer å ha i kasse.. Men tipper du finner på noe lurt;)

  SvarSlett
 7. Kjempeflotte utemøbler, hvor har du kjøpt disse?

  SvarSlett
 8. Takk for alle kommentarer! Hagemøblene er kjøpt på Obs bygg!

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren du legger igjen. Den verdsettes høyt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails