tirsdag 18. mai 2010

Vel overstått 17 mai og "himmelsprett"-helg!

I langhelga var vi, som nevnt tidligere, med venner på ei hytte som de hadde i familien. Jeg vet ikke helt hva jeg hadde forventet, men iallefall ikke det som møtte oss! Hytte ble til Villa og faktsik et tidligere hotell!
De hadde en fantastisk stor tomt med egen sandstrand og det hele!
Vi storkoste oss hele helga, var mye ute, lekte, grilla, hadde vannkrig, padlet i kajakk og mye mer.
Noe av det kjekkeste var likevel å gå på oppdagelsesferd i dette gamle hotellet. Siden jeg føler jeg krenker privatlivetsfred i og med at det ikke er vårt, har jeg ikke tatt noe særlig bilder som jeg vil legge ut her. Rommene var nummerert fra gammelt av og det var mange rom å oppdage. Jeg så den ene skatten etter den andre og var helt i ekstase. Det var gamle lamper, gamle senger, gamle kofferter, hatter og mye mer. Noe av det fineste var nok en gammel skolebenk med pult som det hang en fin gammel skolesekk på! Så hadde de mange slike gamle reklamebokser, gamle trekasser som hadde oppbevart margarin og en gammel og pen barnevogn. Vi spiste av mye forskjellig servise og nesten alt var gammelt design fra Figgjo. Love it!


Daisy Turi design Figgjo (bildet er hentet fra http://antiktak.dk/)

Ellers koste vi oss igår på 17 mai. Dagen ble feiret med å gå i barnetog, spise is, og spise mye god mat hos gode naboer!

Her sover vesla søtt etter å ha vært med på sitt første 17 mai tog.

Det ble et langt innlegg dette...henger dere fremdeles med?
Det er første gang jeg legger ut et bilde av et familiemedlem der jeg viser litt av ansiktet. Jeg kjenner jeg har veldig delte meninger om dette, og har tenkt mye på det i det siste! Hadde i utgangspunktet ikke tenkt å vise bilder av familien, men ofte frister det alikevel litt ;)
Synes ofte de koseligste bloggene er der de gjerne legger ut litt bilder av ungene sine, selv om dette selvfølgelig ikke er et must. Samtidig føler jeg det blir veldig privat om jeg gjør det selv. Føler meg med en gang litt mer sårbar!

Hva er deres tanker rundt dette?

Setter stor pris på tilbakemeldinger!

8 kommentarer:

 1. Først:For en fantastisk opplevelse å få utforske et gammelt hotel! Merker at jeg gjerne skulle vært med på det. Jeg er nemlig fortsatt såpass barnslig at jeg synes det er kjempegøy å utforske hoteller man er på :) Og da jeg var liten elsket jeg det! Hver eneste krok og krik ble utforsket!

  Og så: nydelig jente du har! Og et fantastisk vakker hår :) Flott bilde! Jeg er jo en av de som legger ut bilder. Jeg har tenkt at så lenge Henrik er såpass liten (bare litt over 4 måneder) så synes jeg ikke det gjør noe. Jeg er jo naiviteten selv når det kommer til sånne ting. Er ikke sikkert jeg kommer til å synes det er like ok når han blir eldre.. Men foreløpig har jeg bare glede av det :)

  Langt innlegg krever langt svar ;)

  SvarSlett
 2. Wow for et hus. Det så jo bare helt rått ut, og kan tenke meg at det så like kult ut inni.

  Bilder av barna? Jo jeg har selv tatt det opp til vurdering og valgte å gjøre det. Litt delt på det kjenner jeg. Om det skulle by på utfordringer tar jeg de bort med det samme. Har bare lyst og illustrere at det er et hjem fylt opp av barn og klarer ikke helt og unngå det. Forståelse for de som ikke gjør det, men mener at nok at det er andre ting som virker mer truende på meg enn å legge ut bilder av de..

  Ha en strålende kveld, de timene som er igjen av den:)

  SvarSlett
 3. For et drømmehus! Det hørtes utrolig spennende ut å utforske.

  Ang. å legge ut bilder av barna er dette noe jeg har tenkt endel på også. Foreløpig har jeg ikke gjort det i bloggen min, men den har heller ikke så mange innlegg ennå. Jeg har lagt ut bilder på andre nettsteder, så det er godt mulig det kommer et og annet bilde av barna mine i bloggen min etterhvert.. Jeg velger å forholde meg bevisst, men kanskje litt smånaiv i forhold til dette, hvis man kan si det sånn.
  Datteren din er helt nydelig! Sovebilder av barn er så vakkert :)

  SvarSlett
 4. Dette har jeg også tenkt masse på. Og siden jeg har valgt å vise frem såpass mye av hjemmet vårt, har jeg valgt en fullstendig restriktiv linje når det gjelder å vise frem barn. Hundene får av og til bli med på bilder, men der går grensen for meg. Det eneste jeg reagerer på hos andre, er når det er veldig mye barnebilder og både stedsnavn, barnehage osv. blir oppgitt i bloggen. Men vi er selvsagt alle forskjellige, og siden mange skriver rene "mammablogger" er det jo naturlig å vise bilder av barna også.

  For meg er imidlertid det unaturlig.

  Og forresten, du tippet rett! Jeg har nettopp montert Moser på kjøkkenet!

  SvarSlett
 5. For et spennende hus (og hotell). Alltid spennende med gamle hus og så kjekt at noen har det som 'hytte'.
  Ligner litt på et gammelt pensjonat/hotell som ligger i Sunhordalan,og som jeg var heldig å få utforske et par ganger.

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Jeg har faktisk aldri tenkt på at du ikke har "private" ansikter på bloggen din. Aldri egentlig savnet det. Mest fordi du skriver om interiør, og ikke selve familielivet:)

  Ikke gjør noe som du kan finne på å angre på i ettertid:)

  - Fruen i nord!

  SvarSlett
 8. For en fantastisk villa!! Er jo nesten så jeg tigger deg om å legge ut bilder!! Men skjønner så klart at du ikke gjør det :)

  Ang barn så er det superstrengt her hos oss, ingne bilder på blogg, ingen på FB og ingen på flicker, men vi er ekstreme da! :) Klarte likevel ikke helt å dy meg etter 17. mai og har lagt ut et bilde av snuppihanna bakfra.. Følte meg jo helt crazy hehe!

  Uansett var det et supernydelig bilde av ei skjønn tulle du har!

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren du legger igjen. Den verdsettes høyt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails