søndag 5. september 2010

Frokost og frustrasjon.

Tradisjonell norsk frokost her i huset.
 Nystekt grovbrød med brunost og min form for kaffi, på et brett med tilhørende kaffikopp fra Höganes. Vi er ikke flinke til å bruke de, men håper det bedrer seg. Den dagen det estetiske går fremfor det praktiske...da... ;)

 Ellers benyttet vi det fine været i går til å gå på Ikea! Well Done!
Dette viste seg å være en av de største bomturene noen sinne.
Vi kjøpte to Ps skap som jeg skal erstatte Bonden min med...(ja det ble Ps og ikke Montana...Bombe! )
Lørdagskvelden...eller litt av den, brukte jeg på å montere ett av skapene. I iveren på å få nye skjenker på plass og Bonden ut tar jeg fatt på monteringen med godt mot, noe som raskt går over til ren frustrasjon.
Det viser seg å være feil med toppen og den er bulket og skjev. Ja, ja tenker jeg. Jeg åpner den andre pakken og tar den samme delen derfra for heller å montere den på....hva skjer? Jo den bøyer seg når den skal monteres på.
Jeg er sikker på at jeg har gjort alt rett, men alikevel skyter bulken ut i det toppen på skjenken glir på plass...
For noe makkverk! På Ikea hadde de bare et skap igjen, så vi får nok ikke byttet de med det første. Og siden Ikea med to unger ikke alltid er det som står høyest på min vil-gjøre-liste, så kjenner jeg at denne lørdagen kunne blitt utnyttet på 1000 bedre måter enn det den ble...

Når det er sagt så er jeg ikke langsint slik at jeg boikotter Ikea for all tid.
(Da hadde jeg gjort det for lengst etter husbygging og utallige turer frem og tilbake til Ikea pga feil og en benkeplate det tok flere måneder før vi fikk til rett mål og uten at Posten hadde skadet den ved levering.) 
Nei, det ligger ikke naturlig for meg...iallefall ikke når de har så mye pent. ;)
Så kjenner jeg meg selv rett har jeg ristet av meg irritasjonen og er på plass hos Ikea når de har fått inn flere skjenker... tjihi!  

Tålmodighet er en dyd! 

8 kommentarer:

 1. Uff,kjedelig når slike ting skjer. Å er jo gjerne slik at når man først har fått den i hus vil man jo gjerne ha den opp,å ordne & pynte,osv.
  Så skjønner frustrasjonen din!
  Håper du får en flott søndag da!
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. Uff, forstår frustrasjonen din!! Irriterende!

  Håper du får en flott søndag sammen med dine.. Vi skal kle oss og gå tur :) Herlig søndag!

  Ps: tusen takk for superkoselig kommentar angående bildene mine, så snill du er!

  klem

  SvarSlett
 3. Må sei du e tålmodig ja :o)
  Drit når sånt skjer :o(
  Men boikott av Ikea e jo sjølsagt utelukka... ;o)

  Nok et fint innlegg fra deg snuppa!

  SvarSlett
 4. Akkurat det samme skjedde på min, men jeg fant ut at det var jeg som var for rask, for den t'en på toppen, skal jo inni først... Jeg har min sånn jeg og tenker at det er en god påminnelse for meg om at jeg må lese bruksanvisninger, noe jeg ALDRI gjør...

  SvarSlett
 5. Kjent situasjon HI HI ;) Men jeg er også som deg , er ikke langsint og VELDIG tålmodig ;)Jeg digger ikea , billig og fine ting som fint kan kombineres med brukt :)

  Ha en fin uke som kommer :)

  SvarSlett
 6. Hei på dæi!
  Huff så kjedelig! Kjenne så til den frustrasjoen. Men e også lik dæi i det st æi ikke e langsint. Kan jo ikke boikotte IKEA!
  Håpe det går fort til de får inn skapan igjen, så du får de i hus!

  Ha e fin kveld

  SvarSlett
 7. Ai ai ai, har kjent den frustrasjone på kroppen jeg også...Hvem har ikke det liksom?Flott med ikea, for det er billig og bra - men noen ganger kan man bli GAL av ikea også.....
  Men, helt enig med de andre, det er umulig å boikotte ikea ikke sant!Det er simpelhten FOR mye fint der!

  SvarSlett
 8. IKEA kan ikke boikottes, selv om jeg også har vært tilbake flere ganger. Med varer det har vært feil på, deler har manglet, riper i lakken osv.
  Jeg blir utrolig hissig, er meget utålmodig når resultatet ikke kommer når jeg vil ha det. Da er det greit for de rundt meg at hunden får seg en luftetur. Vel tilbake i heimen, er jeg løsningsfokusert så det holder.
  Fin uke til deg.

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren du legger igjen. Den verdsettes høyt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails