søndag 19. september 2010

Loppemarked og lykkerus...

...er noe av det som har preget min helg. 


Helgen har jeg tilbringt på mine gamle trakter.
Jeg dro med meg mann og barn, og reiste til mine foreldre. Der var de fullt opptatt med å stelle i stand loppemarked, så noe avslapningshelg ble det ikke. 
Så lenge mannen fikk komme seg hjem tidsnok til at han fikk se Manchester United spille mot Liverpool var det greit for han. Den begynte kl 17 på søndag...trodde jeg!

For å komme oss i hus på fredagskvelden måtte vi reise til lokalene til loppemarkedet og få nøkkelen av mine foreldre...noe som passte meg ypperlig! Da kunne jeg sondere terrenget og finne ut akkurat hva jeg ville ha, og hvor det stod til dagen etterpå! Yes!
Mannen var lettere irritert med sure unger på slep, og etter en lang ferjekø, en god biltur og ei klokke som var laangt over leggetid, ville han bare komme seg i hus. "Jada jeg skal bare....."

Loppemarked var gøy, og det var også auksjon. Jeg fikk sikret meg alt jeg ville ha, og var spent på om jeg fikk det jeg ville ha på auksjonen...en gammel platespiller fra Philips. I tillegg var det en gammel skoletavle der som var knallstilig, men den var det allerede komt inn et ganske høyt forhåndsbud på...kjipt!


 

 Her var det noe som ble mitt....nå kan dere gjette. Dagen i dag fikk vi tilbringe med mine foreldre, vi fikk sove frempå og turen hjem gikk radig, men vi rakk ikke kampen! Uups! Begynte den kl to og ikke fem ja...uffda!

Broren min hadde lånt huset vårt fra fredag til lørdag da han skulle i utdrikningslag og orket ikke kjøre så langt tidlig om morgenen. 
Helt greit det, Men var ikke han i utdrikningslag sist helg også da....tenkte jeg, men jeg var i loppemarkedmodus allerede tidlig på fredagen, så tenkte ikke noe mer over det. Da vi kom hjem i ettermiddag ventet en overraskelse. Naboen kom bort til mannen min og sa at det var ikke værst med en svoger som kom og jobba mens vi var vekke! Han har ikke jobbet noe, sier vi. Han lånte bare huset for han skulle i utdrikningslag! Naboen: Han holdt nå iallefall på å lesse inn på material i fullt regnvær her. Jeg raser ned i kjelleren for å se, og der er det jammen stendret opp hele kjelleren! Fantastisk!

Det viser seg at han og en kompis som også er snekker har gjort dette for å overraske oss! Har ikke jeg snill bror så vet ikke jeg!

Tuuusen takk Ø og K! 

Nå gleder jeg meg til å ta turen innom dere

Og i morgen skal dere få se noen av funnene, selv om noen allerede ble vist i dette innlegget ;) 

9 kommentarer:

 1. OI, så snill bror du har da:) Heldigen:) Kjekt med loppis ja, har hatt en fenomenal loppis helg i Stavanger også!! Gleder meg til å se resten av fangsten.. Klem

  SvarSlett
 2. For en grei bror!!!
  Forstår godt at dere ble glad for en slik overraskelse!:)
  Og så koselig med loppemarked og auksjon! Høres ut som ei skikkelig god helg!
  Og hvem bryr seg vel om en fotballkamp:)

  SvarSlett
 3. Oi :) For en fin ting å gjøre for søstera si ! Du er heldig ;) Herlig helg du har hatt får en si :)skal jeg tippe på hva du har kjøpt .. tror du kjøpte de oransje koppene midt på det nest nederste bildet ;)Blir spennende å se din fangst ;)

  Ha en fin uke som kommer :)
  KLemmer :)

  SvarSlett
 4. Så gøy med hjelpsomme hender og overraskelse! Det ser så gøy ut på loppemarked, tror nesten jeg må ta meg en tur neste gang jeg kommer over et - er bare redd jeg ikke finner sånne fine ting som alle dere andre bloggdamer gjør ;) Ha en fin uke!
  Klem Ena

  SvarSlett
 5. Å det skapet øverst der va fint!

  SvarSlett
 6. Så snilt gjort av broren din! Herlig overraskelse ☺

  Jeg ville også på loppis på lørdag, men i striregn og 2 utålmodige unger på slep (reprise av sist lørdag), så kjente jeg at det ikke fristet alikevel :( Typisk det, når det endelig var loppis rett oppi gata hos oss! Ja ja...

  Regner med det er noen herlige funn du har gjort, gleder meg til å se nærmere ☺

  SvarSlett
 7. Tusen takk for ros av lamper på bloggen min :)

  Kan tipse deg om Svithun Elektro på forus om du en annen gang behøver elektriker i huset.

  Så gøy med loppis da! Misunner den som fikk seg den tavla hjem gitt :)

  SvarSlett
 8. herlig loppemarked og ultrasnill bror. Tror du kjøpte retrokoppene med orange mønster bl.a.

  Klem fra Trine

  SvarSlett
 9. For en fin overraskelse -snill bror skjønner jeg!! Og flotte funn -digget den tavla!!

  Gleder meg til å se hvor alle loppefunnene får plass i dere hjem.

  Ha en fin dag og uke. Klem

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren du legger igjen. Den verdsettes høyt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails