fredag 3. september 2010

Oppforbi trappa...

....henger et av yndlingsbildene mine. 
Ikke det at det er så vanskelig å velge ut yndlingsbilder når vi omtrent ikke har bilder i huset...tjihi... 
Kanskje også et bevis på at hyllene fra Sebra  ikke kun trenger henge på barnerom. 
To røde potter fra Normann Copenhagen inni. 
Trappa fikk vi levert i ubehandlet furu, og for å spare en del høvdinger gikk jeg på med godt mot og skulle demontere gelender, male, beise, og lakke trappa selv...mangler fremdeles noen strøk med lakk. 
Makan for en møkkajobb. Men resultatet ble ikke så værst! ;)

Ha en storslagen helg! 

9 kommentarer:

 1. Kan tenke det var en møkkajobb, men for et resultat! Veggprydet var heller ikke å forakte :)
  Ha ei fin helg!
  Klem Ena

  SvarSlett
 2. Så flott!!

  Ha en alletiders helg :)

  SvarSlett
 3. kjæmpefint!

  Ønske mæi også kvit trapp, men ser ikke for mæi at æi nåen gang kommer til å gidde å pusse og male den. Vi har en trekvit trapp som e lakka som bare det. Tar nok en evighet å pusse den. serlig sia vi har tre etasjer...

  SvarSlett
 4. Hei
  Må si at dere har fått et veldig fint hus!!!:) Vi skal snart i gang med å bygge på Figgjo. Vi har et veldig stramt budsjett og må spare der vi kan:) Bestilte dere trappetrinnene også i ubehandlet furu eller er de i eik?
  Hege

  SvarSlett
 5. Fint bilde og flott trapp! Det eg blei mest begistra for va hylla faktisk :o) Eg har lett itte akkurat sånne, for det e akkurat sånne eg vil ha, dermed basta!! Du kunne ikkje delt ein link elle nåke te den butikken vel? Hadde blitt glad då :o)

  Det hadde forresten vore kjekt om du hadde kikka innom min Give Away: http://kreativimpulsiv.blogspot.com/2010/09/la-oss-sttta-smykkas-sitt.html

  Eg e generelt veldig imot å reklamere for egen Give Away på denna måten, men det e for ein så god sak at eg lar alle prinsipper fare... :o)

  SvarSlett
 6. Hei og takk for fine kommentarer!
  Trappa kom i ubehandla furu, bpde trinn og gelender. egentlig var spilene også i furu, men vi bestilte heller i rustfritt stål. Bare det kostet 10 høvdinger ekstra. Vi hadde også ganske stramt budsjett (under 3 mill), og alt går bare en er flink til å tenke økonomisk, velge vekk en del en har lyst på, og å gjøre MYE selv!

  Namaste: Hyllene er kjøpt på Bryne, men de er fra Sebra.dk og det er mange som forhandler de. Se på www.sprell.no eller andre som forhandler sebra.
  www.toispann.no. Tror de har de på Pernille Sith i Haugesund, eller den barneinteriørbutikken...

  SvarSlett
 7. Hei!
  Så fint du har det hos deg og dine. Jeg er ny blogger, startet på onsdag, men har allerede fått "blod på tann". Har vært på loppemarked idag jeg da. Stikk innom bloggen min da vel. legger meg til som følger.
  Fin lørdag til deg og dine. Fra Trine

  SvarSlett
 8. 1000 takk for tips!!!
  Nå blei eg jammen glad :o)

  God helg videre!

  SvarSlett
 9. Herlig med hvit trapp :) Artig med den hylla :) har bare sett sånne på barnerom , men den er absolutt lekker andre steder også ;) Den står nå på ønskelista !

  Ha en fin søndag :)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren du legger igjen. Den verdsettes høyt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails