onsdag 24. februar 2010

Shopping all day long!

For en fantastisk kjekk dag! Har vært i Stavanger med Mamma og lille nurket! Er ikke ofte jeg er i Stavanger sentrum, så derfor er det ekstra kjekt når jeg først er der. Vi parkerte ved Magansin Blaa, og turen gikk fort tilbake til bilen for å legge fra meg første lass. To store flotte skåler fra Traktøren. Enda bedre var det at de var på salg til langt under halv pris! ;)

Deretter gikk turen til Fretex for å se om jeg fant noe retro stoff! Var egentlig dette jeg hadde gledet meg mest til. Skuffet måtte jeg gå derfra uten noen ting. Egentlig skulle det bare være en bytur med mye kikking og lite handling. Så vi gikk rundt å koste oss og kikket i forskjellige butikker. Stakk innom Black and White Studio bare for gøy. Gleden ble imidlertid stor da jeg så denne stolen:

Ghost fra Kartell til Barn. På tilbud!!!
 Titting gikk over til handling! Jeg bestemte meg fort for at denne skulle jeg ha. Var imidlertid i tvil på hvilken farge. Valget falt først på den gule gjennomsiktige, helt til jeg såg denne hvite i utstillingsvinduet. Den siste de hadde igjen i hvitt, og denne var også nedsatt! Hipp hipp hurra! For et Varp! Og det beste av alt: Mamma spanderte!

Resten av turen gikk jeg bare med et bredt glis, for ingenting kunne nå gjøre denne byturen mislykket! Vi fant fort ut at vi måtte gå tilbake til bilen for å legge fra oss stolen, men da kom jeg på at det var nok best å gå innom Søstrene Grene først, for det kunne fort bli noen flere større ting derfra som hadde vært greit og legge fra seg i bilen. ;) Og jammen fikk jeg rett....

Stilig korg til å ha sysaker i.

Nydelige kofferter til barnerommet.

Søte gaveposer.


Stor skål i plastikk med preg av natur...

Og noen små... ;) Oh Joy! Og dette var bare litt av det jeg fant der!

Hendene og barnevogna var fulle tilbake til bilen. Etter en veldig god Klubb Sandwich på Ostehuset, fortsatte handelen.
 På Marimekkobutikken på Magasin Blaa fant jeg Marimekkostoff som kan bli en sommerkjole eller noe annet flott. I tillegg var jeg på en koselig butikk som heter Studio Feline. Den var det ei koselig dame som drev. Hun selger egensydde kreasjoner og stoff (som i tekstil) ;) Der kjøpte jeg de tekstilene du ser ovenfor. (utenom det grønne og gule marimekkostoffet.)

Så gikk turen videre til Ting. Her kunne jeg vært i timesvis. Håpte jeg skulle finne en lilla såpedispenser fra Vipp, men det er visst turkis som er årets farge. Hmm...kule de også, men jeg trenger lilla da resten av tilbehøret på badet går i den fargen.
Fikk da med meg noe alikevel. Noen fargerike kort fra danske Poul Pava som skal rammes inn.
I tillegg fikk Storebror i huset en kuboks med en ku-kopp oppi (Si de siste par orda fort ti ganger ;) ) av den snille Bestemora si.

Den skal han bare drikke melk i, og vi fant ut at han måtte fylle oppi nok melk slik at kua oppi koppen også fikk smake. Så nå er det en slurk til storebror og en slurk til kua! =)

Ja det var litt av min dag, eller forresten store deler av dagen. Det er bare en så kjekk følelse, når en føler en har gjort funn etter funn. En skikkelig GOD-dag!

(Fant jo selvfølgelig klær også. Ble en full pose med hjem på klesfronten og...tihi)

7 kommentarer:

 1. Å, for en herlig dag!!!
  Og SÅ my fint du har kjøpt! Forstår godt at du er i godt humør!:)
  Har også vært på shopping i dag! I Sandnes:) Vi bodde der fram til i sommer, og det føltes som å komme hjem:) Er så mange butikker der jeg er glad i! Var rimelig strevsomt å være på handel med begge ungene i tvillingvogn.. Måtte amme stående inne på et stellerom, bestakk storebror med drops og sjokolade, "ødela" ryggen da jeg løftet vogna inn i bilen og fant verken servietter eller lys til dåpen....
  Men - jeg fant noen andre søte ting! Dessuten var hovedmålet med turen å besøke ei god veninne! Så alt i alt en god dag!!

  Og forresten - heldige du som har vært på Ostehuset! En favoritt! Bare så synd at de nekter deg å ta med vogna inn..:(

  SvarSlett
 2. For en deilig dag du må ha hatt. Og for en snill mamma du har!
  Riktig så fine saker, vil også ha en slik stol, kortene og bollene. Heldige du.

  SvarSlett
 3. Så mye fint.... :-) Høres ut som du har hatt en helt super dag. Og nå fikk jeg lyst på en Club Sandwich ala Ostejuset. Leeenge siden sist...

  SvarSlett
 4. Tusen takk for fine kommentarer! Ostehuset har skikkelig god mat, så er det ganske billig også!

  Mamma er kjempesnill ja. Heldig som har ho.

  Martha: Det hørtes stress ut å amme stående på et stellerom. Jeg tok amminga i bilen når vi droppet av et lass med poser =)Blir så stresset av å amme på stelleromma, ender alltid opp med folk som står på utsida og river i håndtaket og banker på døren!

  jeg hedde storebror igjen hjemme. Og med ei tulle som bare sover i vogna er det ikke noe stress å reise til byen på shopping. ;) Men det forandrer seg vel fort.

  Det er mange fine butikker i Sandnes, skal der i uka som kommer. =) Må til tannlegen :(

  Får håpe du finner servietter og lys ved en annen anledning.

  SvarSlett
 5. Hei igjen!
  Bildet består av et kort kjøpt hos Sweet Memories for en stund siden. De har mange morsomme kort og større plakater. Rammen er malt, og bakgrunnen består av to ulike papir frs Rie Elise Larsen. Hun har så mye fint! Bestilte fra Nettpynt.no før jul. Her er det mye nettshopping da det er lite utvalg i butikkene her. Og jeg liker meg best hjemme etter jobb...

  SvarSlett
 6. Hei!
  Hørtes ut som en herlig dag - nå fikk jeg også lyst til å dra ned på shopping! Masse flott du fikk tak i :)
  Jeg har nettshoppet litt nettopp da, så behovet er vel dekket for en liten stund iallefall!
  Ha en herlig dag :)

  SvarSlett
 7. For en herlig dag dere hadde! Jeg bor på Hundvåg, men er allikevel sjeldent i Stavanger. Er super misunnelig på barnestolen - neste gang du kommer over slike kupp må du tipse meg :) Takk for info om knaggene, får stikke en tur på kvadrat i neste uke og kikke etter dem.

  SvarSlett

Tusen takk for kommentaren du legger igjen. Den verdsettes høyt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails